Fotoafdrukken

De bestelde foto’s worden door vaklab Profotonet afgedrukt op Fuji Digital Professional DPII-papier. Dit zeer hoogwaardige fotopapier onderscheidt zich kwalitatief van het ‘standaard’ papier. Het papier is speciaal ontwikkeld voor digitale belichting met zeer hoge printkwaliteit, met een optimale weergave van het helderste wit en het diepste zwart. Daarnaast is het geoptimaliseerd voor een natuurlijke weergave van huidtinten en behoud van de kleurkwaliteit, ook na vele jaren.

Glans

Dit glossy papier is uitermate geschikt voor fotoafdrukken met een mooie glans en briljante kleurweergave. Het is de meest bestelde papiersoort.

Mat

Dit fotopapier heeft een fijne oppervlaktestructuur en is daarom erg geschikt om in te lijsten achter niet-ontspiegeld glas. Bovendien is het oppervlak weinig gevoelig voor vingerafdrukken, stof en krassen.

Pearl

Afdrukken op Pearl hebben een extra intense kleurweergave. Met name in de lichte kleuren en huidtinten geeft het een diep glanzend effect. Pearl is vooral geschikt voor glamour- en portretfotografie en foto’s waarbij de ruimte- en dieptewerking een belangrijke rol spelen.
De minimale afmeting voor een pearl-afdruk is 30 x 45 cm. (30 x 30 cm bij een vierkante foto)