Foto's bestellen

Zijn er op school of op een evenement foto’s gemaakt van u, uw kind, andere familieleden of vrienden? Dan kunt u op deze website uw foto’s bestellen. Het is mogelijk om te zoeken op de datum waarop u bent gefotografeerd of op een trefwoord. Kunt u uw foto’s niet vinden, dan is de kans groot dat de fotograaf nog bezig is deze te verwerken. Wij adviseren u in dat geval om het over een paar dagen nog eens te proberen. 

Klik hier om te zoeken naar uw foto

Bestelopties

Oypo biedt de mogelijkheid om uw foto’s te bestellen. Dat kan als afdruk op fotopapier (verschillende formaten mogelijk), als wanddecoratie, funproduct of download. Klik hier om alle mogelijke producten te bekijken.
In de winkelwagen zijn de order- en verzendkosten zichtbaar. Uiteraard ontvangt u de afdruk zonder logo of witte teksten.

Het kan helaas voorkomen dat niet alle producten beschikbaar zijn. Dit komt omdat de fotograaf zelf de keuze maakt welke producten hij aanbiedt en tegen welke prijs.

Betaling

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, maakt u een keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden. Klik hier voor de mogelijkheden. Daarnaast ontvangt u een bevestigingsmail met alle informatie. Als de betaling bij ons binnen is, ontvangt u hiervan een bevestiging per mail.

Levering

Als u op de bevestigingsmail van uw order klikt, kunt u eenvoudig controleren of we uw betaling hebben ontvangen en of de foto’s zijn afgedrukt en verzonden. Zodra de bestelling is verzonden, ontvangt u hierover een e-mailbericht.