Informatie voor scholen

Het is voor scholen soms lastig om een keuze te maken uit het grote aanbod aan schoolfotografen. Er zijn bepaalde thema's die erg belangrijk zijn bij deze keuze. Neem bijvoorbeeld de privacy van de leerlingen, of dat voor vragen en opmerkingen de beschikbaarheid en service goed is. Omdat de druk bij de leerkrachten tegenwoordig al hoog genoeg is, is het belangrijk dat zij zo min mogelijk 'gedoe' hebben. Zo is het uitdelen van fotozakjes en het innen van geld niet meer van deze tijd; een goed betrouwbaar online bestelsysteem is belangrijk. 

Het systeem van Oypo is gemaakt vanuit de input van fotografen die veel contact hebben met de scholen en weten wat belangrijk is. Daardoor hebben wij voor al deze belangrijke aspecten een mooie oplossing beschikbaar voor de fotograaf. Het komt erop neer dat door het gebruik van Oypo iedereen zoveel mogelijk kan doen waar hij of zij goed in is: de leerkracht lesgeven, de fotograaf fotograferen en Oypo verzorgt alle afhandeling en service. 

Om u als school, of ouderraad een beetje op weg te helpen hebben wij een mini-gids gemaakt. We leggen uit welke tools fotografen die met Oypo werken beschikbaar hebben om alles zo goed mogelijk te regelen. Daarnaast is er een lijst met fotografen die met Oypo werken. Dat scheelt een boel zoekwerk naar een fotograaf. 

Neem contact met ons op via info@oypo.nl en wij zullen u meer informatie versturen.