Het team

Jaqueline van de Weijer

Sinds 2010 werk ik met veel plezier als accountsupport medewerker bij Oypo. Vanwege mijn IT-helpdesk achtergrond, DTP-toekomst en fotografie en webdesign als hobby, heb ik bij Oypo een ideale werkplek gevonden. Gelukkig getrouwd en moeder van twee geweldige dochters vul ik mijn dagen door ondersteuning te verlenen aan collega's, fotografen en hun klanten. In mijn vrije tijd ben ik zeer actief bij de plaatselijke carnavals vereniging. Bij de krantencommissie ontwerp ik de carnavalskrant (Wolders Lachblad) en verder ben ik samen met mijn man Bart fotograaf voor de vereniging.

Peter van Teeffelen 

Ik ben in jan. 2016 gestart bij Oypo als accountmanager Sales. Na de overdracht Oypo van Koen Lindner en Nic Limper aan Fuji heb ik de taken als Manager van Koen overgenomen. Ik ben trots dat ik mag werken in z'n creatief en dynamisch team. Wil je meer van OYPO weten maak dan snel een afspraak op ons kantoor in Eindhoven.

Winand Donders

Ik ben Winand Donders en help OYPO fotografen en hun klanten sinds 2008. Het is leuk om te ervaren dat ik mensen echt kan helpen en hoe blij mensen zijn met OYPO. In mijn vrije tijd bestier ik de Nederlandse podia met feestband Lijn 7 (www.lijn7.nl). Leuk om te zien dat op feesten en festivals ook regelmatig OYPO fotografen aanwezig zijn.

Tonny Bogers

In 2018 begon ik als support medewerker bij Oypo. Na mijn opleiding Toegepaste fotografie en beeldcommunicatie aan de Fotovakschool startte ik als zelfstandig ondernemer. Om kennis op de doen is Oypo voor mijn een fantastische aanvulling. Ik zie het als een uitdaging om achter de schermen fotografen en klanten te helpen met hun fotografie en printmedia. Naast mijn werk bij Oypo houd ik mij bezig met conceptuele en geënsceneerde fotografie, waarin ik mijn creatieve uitspattingen kan uiten.